Antiage, het wonderbaarlijke ritueel voor een tijdloze huid.

              1. Age Reverse tot 40 jaar    

In deze leeftijdsgroep zijn vrouwen nog in een volle transformatie, met zwangerschappen en hormonale pieken, waardoor de huid meer hydratatie en voeding eist. De focus hier is dus: voeden en hydrateren. In dit geval is het Anti age Ritueel een echte preventieve behandeling met een krachtige antioxiderende werking.

2. Timeless tot 50 jaar

Na de leeftijd van ongeveer 40j. begint de huid meer te eisen. Door de hormonale cyclus heeft de huid andere voedingsstoffen nodig, meer ondersteunende stoffen zoals vitamines en mineralen. Dit anti-age Ritueel heeft als focus het onderhoud en de verzorging van de eerste rimpels en om verslappingen in de huid tegen te gaan.

3. Gold vanaf 50 jaar

Bij ouder dan 50 jaar kunnen huidvlekken en verlies van spankracht optreden. De huid wordt nog dunner: een nieuwe levenscyclus is begonnen en een nieuwe aanpak is nodig. In dit geval wordt het anti-age Ritueel aangepast om de huid te gaan verjongen, te herstructureren en te verstevigen. Net als je in een tijdsmachine gaat en op pauze drukt!

De behandelingen bestaan uit:

  1. Age reverse:

Reiniging, peeling met black mud masker, Tonic, het inmasseren van een rijke champaca olie, hierna een peel-off masker met vitamine C en tot slot een rozen serum en daarna ter afsluiting de age reverse cream met heerlijke magnolie olie.

  • Timeless:

Reiniging, peeling, gel exfoliante met fruitzuur, tonic met waterlelie,

Het inmasseren van een rijke champaca olie, hierna een ampul met multi vitaminen en daarna een peel off masker met vitamine C en tot slot een rozen serum en daarna een timeless cream waarin neroli is verwerkt. Deze werkt hydraterend.

  • Gold:

Reiniging, peeling met fruitzuren, tonic met waterlelie. Het inmasseren van een rijke champaca olie. Hierna een anti oxiderend hydraterende ampul daarna ene peel -ff masker met Vitamine C en tot slot een rozen serum en daarna een Gold cream. Deze cream heeft een langdurig en hydraterend effect.

Deze behandelingen zijn altijd uit te breiden met de Netra Hamsa Oogbehandeling. In combinatie met een van deze behandelingen krijgt u € 5,00 korting op de totaalprijs.