AANBIEDING mei juni en juli SCHOONHEIDSSALON

ONTSPANNINGSMASSAGE

Dit is een energetische ontspanningsmassage met op uw huid aangepaste etherische oliën van Lakshmi. Tevens vind er een activering plaats van Chakra- en meridiaan punten. Deze massage werkt ook heel goed bij spanning en het verwerken van emoties. Tevens brengt deze massage weer een balans tussen lichaam en geest wat weer belangrijk is om deze moeilijke tijd goed door te komen.

Deze massage is een combinatie van diverse massagetechnieken die ik speciaal voor u samenstel, gebaseerd op uw klachten. Het geheel duurt 60 minuten en de normale prijs hiervoor is € 69,50.

Nu voor de maanden mei juni en juli is de prijs slechts € 49,50

Afbeelding met persoon, venster, binnen, bed

Automatisch gegenereerde beschrijving

VOETREFLEXMASSAGE

Dit is een massage inclusief voetbad.  Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in delen van het lichaam reacties op te wekken. Door deze reacties kan er een balans ontstaan in uw lichaam.. Het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het is belangrijk om met behulp van specifieke hand- en vingertechnieken een reactie (ontspanning, deblokkering) te verkrijgen in de overeenkomende lichaamsdelen. Dit doe ik met etherische oliën van Lakhsmi en duurt ongeveer 45 minuten.

Nu voor de maanden mei, juni en juli € 35,00

Afbeelding met persoon, binnen, tafel, klein

Automatisch gegenereerde beschrijving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *